sâmbătă, 22 octombrie 2011

Sos de rosii cu ceapa


Avem nevoie de:
-1 ceapa mare
-1 litru bulion
-1 cana apa
-sare,piper,busuioc
-2 linguri zahar
-2 linguri faina
-o ceasca lapte
Cum procedam:
-taiem marunt ceapa si calim putin apoi daugam apa si bulionul peste ceapa. Lasam sa deie in clocot, adaugam condimentele in sos. Dizolvam seapart faina in lapte si adaugam treptat in sos amestecand repede. Sosul se va ingrosa si lasam sa mai fiarba amestecand, inca 5 minute.
Se serveste ca si garnitura la ce doriti d-voastra!









3 comentarii:

  1. Arata foarte bine.Imi place sosul tau.P.S.Daca-ti face placere poate mi te alaturi si sa ma urmaresti si pe mine,doresc si eu sa-mi fac prieteni in blogosfera.Multumesc mult.Sper ca nu te-am deranjat.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata! Deja stiu ce gatesc in week-end! Te astept pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte bine sosul acesta! ♥
    bine te-am gasit!

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!