miercuri, 6 februarie 2008

Masina de paine

Am si eu masina de paine care se cheama DeLonghi:))
Face de toate inclusiv dulceata.
V-o recomand cu caldura!







7 comentarii:

  1. vero sa stapanesti santoasa masina si numai aluaturi si paini delicioase sa faci cu ea.
    eu o am de 2 ani si sunt foarte multumita de ea.la framantat cozonaci si paine imi tare de mare ajutor.o folosesc de 2-3 ori pe saptamana,este o investitie buna.

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. miha, nu ma ajuti. uite link.

    http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8102/masina-de-facut-paine/pagina/620/

    imi trimti mail sau vorbim pe mess
    szamcsekv

    RăspundețiȘtergere
  3. buna vero,

    masina mea are un prg special Teig(aluat) in care framanta,dospeste si cand e gata cu dospitul se opreste.tine 1,5h si este prg pe care eu il folosesc la facut aluatul de paine si pizza.
    eu de cand am masina nu am copt deloc painea in ea,o coc in cuptor,in tava de chec sau ii dau eu diferite forme aluatului si tot la cuptor ajunge.

    pentru framantat cozonacii folosesc prg normal(NR 1,la mine pe display) al masinii pt ca framanta de 2 ori.cand a terminat si cu dopitul opresc masina,scot aluatul si imi fac treaba mai departe cu el.

    am si prg pt paine cu seminte si la acesta cand trebuie se adaug semintele,am semnal sonor,apoi masina mai framanta de cateva ori suor si trece pe dospit.

    sper ca ti-am fost de ajutor,daca mai ai intrebari iti raspund aici la subiectul asta cu placere.intru din cand in cand sa vad daca te-ai descurcat.
    nu stiu ce are culinarul ca azi mi-a cazut de vreo 2 ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. vero am vazut ca ai facut cornuri.ti-au iesit excelent.nu ai lasat aluatul sa dospeasca in masina?

    poate ai timp zilele acestea sa scrii reteta pe blog,vreau sa le fac si eu duminica,am niste pici de varsta lui matei in vizita,sigur le-ar placea.

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. A iesit asa de fain, nu ma asteptam...dospit tot...dar in reteta scrie ca sa-l mai lasi 30 minute afara. Apoi se coc 20 minute. am sa pun maine reteta pe blog.Totul a durat 1 ora si 10 min. Maine mai fac o tura pentru socrela.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa o folosesti sanatoasa si cu placere, vero! ...si sa ne delectezi si pe noi cu bunatatile pe care le faci cu ea :) (asa poate ma convingi si pe mine sa imi iau :D)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Veronica, Te rog frumos ajuta-ma cu o informatzie despre modul cum selectez gradul de rumenire al painii. Am masina de paine, Delonghi, foarte asem cu cea prezentata de tine, dar nu am reusit sa fac o paine rumena cum mi-as fi dorit.
    Multumesc , Catalina Radian

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!