miercuri, 23 ianuarie 2008

Tocanita de vitel cu sos de vin si cartofi

Ingrediente:
-1 kg jumate de muschi de vitel
-1 ceapa
-1 kg jumate de cartofi taiati cubulete
-sare,piper
-400 ml vin rosu
-ardei pasta la borcan
-patrunjel verde

Cum procedam:

-curatam catofii si ii taiem patrtele
-spalam carnea
-calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele
-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa
-la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt

Se serveste cu salata de varza:

-taiem varza cat vrem de mare
-adaugam ulei de masline
-adaugam sarea si piperul
-punem 4 linguri de smantana grasa
-otet dupa gust
-2 linguri de zahar
-amestecam totul bine















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poti scrie aici!