Am facut un sirop din esenta de alune si le-am insiropat inainte de a pune crema pe blat.
Crema am facut-o din 6 oua intregi amestecate cu 250 g zahar, 3 linguri faina,400 ml lapte. Cand crema s-a racit am amestecat cu un cub rama si am incorporat 1 cutie de nutella.
La decor am folosit glazura din ciocolata primola, 200 ml de votca si 300 ml lapte.
Trandafirii si restul decorului sunt facuti din unt frecat cu zahar + 2 esente de rom







Asta da, tort adevarat !!!!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos^-^Felicitari!!
RăspundețiȘtergeremultumesc totoro si ginette!
RăspundețiȘtergereVa pup!
Ai putea te rog sa pui si reteta tortului cu crema cappuccino?
RăspundețiȘtergerePoza arata superb,dar m-ar interesa in mod deosebit cum faci crema cappuccino!
Multmesc si felicitari inca o data!
Maya,Israel