duminică, 20 ianuarie 2008

Conopida gratinata cu cartofi si carnat





Avem nevoie de :
-1 kg cartofi fierti in coaja
-1 conopida medie
-sare,piper
-carnat de casa 2 fire
-branza telemea de oaie
-cascaval ras deasupra
-2 oua intregi
-200 ml lapte
-400 g smantana grasa
-1ardei gras
-1 ceapa
-150 g pesmet
-patrunjel verde si marar
Cum procedam:
-ne fierbem cartofii in coaja in apa cu sare
-fierbem si conopida in apa cu sare
-ne ungem o tava cu margarina,o tapetam cu pesmet apoi punem asa: cartofi taiati colacei,conopida, carnat,ardei, branza,patrunjel ...pana terminam tot ce avem
-la sfarsit punem mararul si cascavalul ras
-repatirzam toata smantana
-turnam ouale batute cu lapte si condimente
-dam la cuptor 30 minute .

Un comentariu:

Poti scrie aici!