marți, 10 februarie 2009

Tort Dobos Liana

Reteta la Tort festiv de DOBOS gasiti AICI


Acest tort l-am facut din foi de dobos pe care apoi le-am umplut cu crema ganache de ciocolata.
Este ornat cu frisca si decorat cu cirese confiate!

Crema o gasiti AICI












2 comentarii:

  1. foarte bine arata! ca de altfel toate torturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. salutari,
    uite ca am facut simbata Tortul Kinder, dar l-am facut oval, si mi-a iesit foarte bun, numai ca l-am insiropat putin cu cognac, la fel am facut Tortul Diplomat cu kiwi deasupra si in crema am pus bucatele de portocale si mi-a iesit mortal. Acuma eu cu decoratil nu le am deloc, asa ca le-am acoperit cu frisca si am pus bombonele cip-cip; ca sa imi iasa ornamentele tre sa imi cumpar mai intii ustensilele. Multumesc din suflet ca ti-ai facut blogul ca sa ne ajuti, imi place foarte mult sa fac prajituri si cum retele din carti nu prea ma conving, asa ca am apelat la retete de casa, ca-s mai bune.

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!